Facial Roller Textured - Masážní váleček na obličej

Recenze

4.5/ 5

Obrázky

Facial Roller Textured - Masážní váleček na obličej
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
1 ks
Skladem i Poslední kus

Popis produktu

Facial Roller Textured - Masážní váleček na obličej

Masážní váleček na obličej EcoTools Textured Facial Roller se stal populárním nástrojem v péči o pleť a není divu. Tento jednoduchý nástroj může pomoci zlepšit krevní oběh a lymfatické proudění, což může vést k lepšímu vstřebávání vašich oblíbených kosmetických produktů a zároveň dodání energie a rozjasnění.

Proč si masážní váleček na pleť Textured Facial Roller pořídit?
- jemné válení po pleti může pomoci uvolnit napětí v obličejových svalstvech, které mohou být způsobeny například stresovými situacemi,
- je skvělým nástrojem pro relaxaci a odpočinek po náročném dni,
- navržen tak, aby se snadno používal a poskytoval co nejlepší výsledky,
- rukojeť vyrobena z bambusu,
- obal s o 88% menším množstvím plastu,
- biologicky rozložitelný papírový obal se semínky květin,
- vegan a cruelty-free.

Jak váleček EcoTools používat?
Nejprve naneste na pleť svůj oblíbený krém, sérum nebo olej, abyste zajistili, že bude pokožka dobře hydratovaná. Poté vezměte váleček a začněte s jemným válením směrem nahoru. Můžete ho použít na celý obličej nebo se zaměřit na konkrétní oblasti, jako jsou čelo, tváře nebo brada. Pokud chcete dosáhnout co nejlepších výsledků, doporučujeme použít váleček v kombinaci s oblíbenou plátýnkovou maskou a jemně po ní přejíždět směrem od středu tváře ven. Při používání válečku pamatujte, že byste měli použít jen takový tlak, jaký vám bude příjemný. Vždycky si dejte pozor, abyste nedráždili pokožku.