Jak přežít dobu jedovou? (prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.)

Recenze

4.5/ 5

Obrázky

Jak přežít dobu jedovou? (prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.)
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
 
Skladem i

Popis produktu

Kniha Jak přežít dobu jedovou?shrnuje varování před největšími a skrytými jedy současné doby, autorka se věnuje umělým barvivům, rizikům konzumace sóji či populárního MMS. Knížka také přináší stručná doporučení pro orientaci čtenáře, jak se v každodenním životě chránit před rozšířenými civilizačními nemocemi.
Tato kniha chce napovědět a poradit těm, kteří si již uvědomili, že nelze spoléhat pouze na lékařskou péči a opatření ministerstev zdravotnictví, zemědělství a dalších orgánů a institucí. Těm, kdo berou zodpovědnost za svoje zdraví především do vlastních rukou, kniha nabízí možnosti, které nevyžadují žádné investice ani prostředky z fondů Evropské unie.

Popis

Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. má dlouholeté zkušenosti z pedagogické práce na Univerzitě Karlově. Zároveň byla řešitelkou a spoluřešitelkou sedmi grantových projektů zabývajících se mechanismy vzniku patofyziologických změn u hematologických onemocnění, schizofrenie, Alzheimerovy nemoci a autismu. Věnuje se též intenzivně vědecko-populární publicistice se zaměřením na biomedicínu.
Úryvek z úvodu:
V předchozích knížkách (
Doba jedová a
Doba jedová 2) jsme věnovali velkou pozornost glutamátu a aspartamu. To jsou nejčastěji používaná ochucovadla, zvýrazňovače chuti, bez kterých se výroba potravin a nápojů v současné době zřejmě neobejde. Jsou nebezpečné tím, že nás zdravotnické a bezpečnostní instituce neustále přesvědčují o jejich neškodnosti. Tyto jedy obsahuje nejen velké množství potravinářských výrobků, jsou i v lécích a v některých vakcínách. Aspartam je přítomen ve více než 6000 druzích potravin, nápojů a cukrovinek, obsahuje ho na 500 farmaceutických výrobků. Nabízí se nám zejména v tzv. produktech bez cukru, doporučovaných pro redukci váhy a diabetikům. Ročně se ho ve světě vyrobí 15 422 410 kg.
Jedná se bohužel o látky s imunoexcitotoxickými účinky. Poškozují nevratně imunitní systém a nervovou soustavu, především mozek. Mohlo by se zdát, že tíha vědeckých argumentů přiměje Světovou zdravotnickou organizaci (WHO), společný orgán organizace pro výživu a zemědělství (FAO) a WHO pro vytváření mezinárodních standardů potravin (JECFA), americký Úřad pro kontrolu potravin a léků (FDA), Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC), Evropský parlament a Evropskou komisi i jejich agentury, jako jsou Evropská léková agentura (EMA), Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) a další zodpovědné organizace, úřady a instituce k naprostému zákazu těchto látek. Není tomu tak a i naše zkušenosti jsou úsměvnou ukázkou toho, jak autority obhajují jejich zdravotní nezávadnost.
Počet stran:358
Rozměry: 135 x 200 mm
Vazba:brožovaná

Další sdělení

Další informace o knize naleznete v článcích:
- VIDEO: Prof Anna Strunecká - křest knihy Jak přežít dobu jedovou?,
- Blíží se chřipková sezóna,
- VIDEO: Jak přežít dobu jedovou?.

V naší nabídce naleznete také:

*
Doba jedová (prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc., prof.RNDr. Jiří Patočka, DrSc.),
*
Doba jedová 2 (prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc., prof. RNDr. Jiří Patočka, DrSc.),
*
Doba jedová 3 (Stacy Malkanová),
*
Doba jedová 4 (Sherrill Sellmanová).

Články prof. RNDr. Anny Strunecké:
- Necháte své dcery očkovat? ...!!!,
- Biotin, málo známý vitamin,
- Melatonin - hormon tmy a spánku,
- Oxytocin - hormon lásky, věrnosti a důvěry,
- Co nás (zatím) naučila velká pandemie prasečí chřipky,
- Prasečí chřipka na obzoru,
- Překvapení v prachu pod postelí.