Basis Sensitiv Body Cleansing Bar - Tuhé mýdlo 2v1 na tělo i vlasy

Recenze

4.5/ 5

Obrázky

Basis Sensitiv Body Cleansing Bar - Tuhé mýdlo 2v1 na tělo i vlasy
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
50 g
Skladem i

Popis produktu

Basis Sensitiv Body Cleansing Bar - Tuhé mýdlo 2v1 na tělo i vlasy

Dopřejte si přírodní čistící péči v jednom univerzálním produktu neboli šampuku. Veganské složení bez mikroplastů a umělých konzervačních látek je šetrné k vaší pokožce, vlasům i přírodě. Díky obsahu Bio Aloe Vera šampuk intenzivně hydratuje a obsažený rostlinný keratin podporuje přirozenou obnovu kožních i vlasových buněk. Jemné mycí složky zajišťují dostatek pěny a šetrně odstraňují veškeré nečistoty. Vlasy se po použití snadno rozčesávají a zůstávají lesklé a uhlazené. Pokožka je opečovávaná obsaženými Bio másly, které ji zanechávají hladkou na dotek. Tuhý sprchový gel provoní vaši koupelnu i den jemnou vůní citrusů s tóny růže a vanilky.

Použití tuhého sprchového gelu a šamponu 2v1 je velmi snadné. Vlasy a pokožku těla namočte vodou příjemné teploty. Tuhý sprchový gel napěňte v dlaních, či přejížděním po vlasech a postupujte stejně jako u běžných tekutých produktů. Po použití šampuk odložte na odkapávací podložku a nechte jej oschnout.

Vlastnosti:
- třikrát ekonomičtější než běžné šampony,
- biologicky rozložitelný, takže nezatěžuje odpadní vody, 
- snadný krok k udržitelnějšímu životnímu stylu,
- vysoce koncentrovaný ekologický produkt, 
- balený v 100% recyklovatelných obalech.

Bio Aloe vera je odpradávna známá jako prospěšná bylina. Nejčastěji se z této pouštní rostliny v péči o pleť používá gel z jejich dužnatých listů. Výtažky z Bio Aloe vera mají díky vysokému obsahu vitamínů, minerálů a kyseliny salicylové zklidňující a hydratační účinky. Gel z Bio aloe vera také podporuje obnovu kolagenu, který zpomaluje stárnutí pokožky a zvyšuje její pevnost. 

Keratin proniká do poškozených vláken vlasů, zaceluje je, a proto se využívá především ve vlasové kosmetice. Také zabraňuje jejich nadměrnému vypadávání. Má mnoho prospěšných účinků i na pokožku a pleť. Jedná se především o jeho hydratační, zjemňující a vyhlazující schopnosti. Zároveň chrání kožní buňky před poškozením a oxidativním stresem. 

Další produkty z řady Tekutá a tuhá mýdla:

Berry Care Hand Wash - Ovocné tekuté mýdlo s pumpičkou
Poslední kus

Lavera

Berry Care Hand Wash - Ovocné tekuté mýdlo s pumpičkou

250 ml za 139 Kč
Mild Hand Wash - Jemné tekuté mýdlo s pumpičkou

Lavera

Mild Hand Wash - Jemné tekuté mýdlo s pumpičkou

250 ml za 152 Kč