GoBrush Mist Hairbrush - Narovnávací kartáč na vlasy

Recenze

4.5/ 5

Obrázky

GoBrush Mist Hairbrush - Narovnávací kartáč na vlasy
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
 
Skladem i

Popis produktu

GoBrush Mist Hairbrush - Narovnávací kartáč na vlasy

Stylingový kartáč s párou pro hladké a zdravé vlasy Silk"n GoBrush Mist
 
Chtěli jste vždycky dokonale rovné vlasy, které září jako diamant? Pak je čas seznámit se se Silk’n GoBrush Mist! Tento inovativní kartáč na rovné vlasy kombinuje technologii žehličky na vlasy a vyhřívaného kartáče pro rozčesávání a maximální kontakt s každým pramenem.
 
Rozloučte se s krepatěním a řekněte "ano" zdravě vypadajícím vlasům!

Rychle vlasy narovnává, aniž by byly krepaté nebo poškozené
Technologie 3D Smoothing využívá páru, turmalín a ionty k ochraně a výživě vlasů
Dlouhodobý výsledek pro všechny typy vlasů
Keramické talíře s turmalínovým povrchem (37 x 90 mm) a vestavěným kartáčem
23 teplot: od 120 do 230 ° C (s intervaly 5 ° C)
Automatické vypnutí po 60 minutách

Co je Silk’n GoBrush Mist?

Silk"n GoBrush Mist je zbrusu nový stylingový kartáč s párou a technologií 3D Smoothing. Tento inovativní parní systém pro rovné vlasy kombinuje technologii žehličky na vlasy a vyhřívaného kartáče pro rozčesávání a maximální kontakt s každým pramenem! Díky 23 různým nastavením teploty a širokým deskám s turmalínovým povlakem je stylingový kartáč Silk"n GoBrush Mist vhodný pro všechny typy vlasů. Stylingový kartáč se také velmi snadno používá, díky praktickému LCD displeji můžete snadno sledovat teplotu při úpravě vlasů, otočná šňůra zajišťuje, že se snadno dostanete kamkoliv, zařízení se pohodlně drží, minimální doba zahřívání také znamená, že úpravou vlasů nemusíte trávit více času, než je nezbytně nutné.
Se Silk’n GoBrush Mist máte zajištěno rovné, hedvábně jemné a zdravě vypadající vlasy - každý den nebo kdykoli chcete!

Stylingový kartáč s technologií 3D Smoothing: jednoduchý, rychlý a bezpečný!

Stylingový kartáč Silk"n GoBrush Mist využívá technologii 3D Smoothing, kombinaci páry, turmalínu a iontů. Díky této technologii můžete dosáhnout požadovaných, hedvábných, rovných vlasů bezpečnějším způsobem než kdykoli předtím. Podívejme se blíže na tuto technologii, abychom pochopili její jedinečné výhody.

Technologie páry
Na rozdíl od tradiční žehličky na vlasy s plochými deskami má stylingový kartáč Silk"n GoBrush Mist desky se štětinami a parním generátorem. Pára je volitelnou funkcí, kterou lze vypnout a použít přístroj jako normální žehličku na vlasy.

GoBrush Mist dosahuje rovného vzhledu vlasu tím, že distribuuje teplo po vlasové stopě prostřednictvím páry, rovnání vlasů horkou párou je pro vaše vlasy méně škodlivé, protože během tohoto procesu dodává pára vlasům tolik potřebnost vlhkost a zabraňuje tak nadměrnému vysychání. Ve výsledku je použití GoBrush Mist mnohem bezpečnější, dokonce i pro chemicky ošetřené nebo poškozené vlasy. Díky technologii páry vám GoBrush Mist zanechá lesklý a zdravě vypadající lesklý povrch vlasů bez krepatění. Výsledky tohoto narovnání vlasů jsou mnohem delší ve srovnání s tradiční žehličkou na vlasy, protože pára činí vaše vlasy odolnější vůči vlhkosti.

Turmalínový povlak a iontová technologie
Stylingový kartáč Silk"n GoBrush Mist má keramické destičky s mimořádně hladkým turmalínovým povrchem, takže se vaše vlasy nebudou zachytávat, zamotávat ani poškozovat teplem. Věděli jste, že turmalín dodává 20krát více iontů uzamykajících vlhkost než jakýkoli jiný typ desek žehličky? Suché nebo poškozené vlasy obsahují kladné ionty a turmalín je dokáže neutralizovat uvolňováním záporných iontů, což má za následek hedvábné a lesklé vlasy. Turmalín také chrání přirozené oleje ve vlasech, protože uzavírá vlhkost a při kontaktu uzavírá vlasové folikuly. GoBrush Mist proto zanechává vaše vlasy rovné a nezamotané a zároveň je chrání.
Dejte sbohem krepatění a pozdravte zdravě vypadající vlasy!

PTC heating
PTC heating je zkratka pro pozitivní teplotní koeficient. Tento typ ohřevu vytváří rychlý a energeticky účinný přenos tepla, díky němuž Silk"n GoBrush Mist dosáhne teploty 120 °C za 40 sekund a 230 °C za 3 minuty. Tato technologie rovněž zajišťuje rychlé ochlazení přístroje, čímž zabraňuje přehřátí a zaručuje větší bezpečnost. V důsledku toho se prodlužuje životnost zařízení.
Správná teplota pro každý typ vlasů
Silk"n GoBrush Mist má 23 teplot, od 120 do 230 °C s intervaly po 5 °C. To znamená, že žehličku na vlasy lze použít na všechny typy vlasů. Jemné, poškozené a chemicky ošetřené vlasy se nejlépe narovnávají při nejnižší možné teplotě, tedy mezi 120 a 160 °C. Normální vlasy lze upravovat při teplotě mezi 160 a 190 °C. Pokud máte husté, hrubé a/nebo kudrnaté vlasy, můžete nastavit teplotu mezi 200 a 230 °C.

Praktická tepelně odolná podložka
Při úpravě vlasů můžete kartáč GoBrush Mist bezpečně položit na praktickou žáruvzdornou podložku (je součástí balení). Podložku si můžete vzít s sebou na dovolenou nebo pokud se chystáte na večerní akci a chcete si rychle narovnat vlasy.

Jak používat:
Používejte dle návodu.

Další produkty z řady Styling vlasů:

AutoTwist - Automatická loknovací kulma na vlasy
Poslední kus

Silk'n

AutoTwist - Automatická loknovací kulma na vlasy

2980