Travalo Roma Silver

Recenze

4.5/ 5

Obrázky

Travalo Roma Silver
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
 
Skladem i

Popis produktu

Travalo Roma Silver

- Už Vás nebaví nošení velkých skleněných flakónů, které Vám zabírají v kabelce zbytečně moc místa? Pak využijte naši nabídku a pořiďte si Travalo.
- Travalo je plnitelný rozprašovač parfému, který Vám dovolí mít svůj oblíbený parfém stále s sebou, aniž by byla Vaše kabelka zatížena.
- Jednoduše ho nasadíte na parfémovou láhev s odnímatelnou hlavicí, párkrát stlačíte, Travalo se tak naplní a je připraveno k použití. Nemusíte ani propadat obavám, že Vám vůně nečekaně dojde. Integrovaný indikátor, který má podobu okénka, Vás totiž včas upozorní, kolik vůně ještě zbývá, než budete muset Travalo opět naplnit.
- Travalo měří pouhých 8 cm, váží 13 g, umožňuje až 50 aplikací Vaší nejmilejší vůně a díky materiálu, z kterého je vyrobeno (hliník), nehrozí poškození při pádu na zem.
- Mezi jeho další výhody patří, že ho skutečně můžete vzít s sebou kamkoli, i do letadla, jelikož je vybaveno unikátním systémem pro regulaci tlaku.
- Travalo si zkrátka hned zamilujete a stane se Vaším věrným společníkem.
- Vyrábí se v několika barevných provedeních. Travalo mohou používat jak muži, tak ženy. Výhodou tohoto rozprašovače je jeho lehkost a odolnost vůči nárazu.
- Vejde se do každé kabelky či cestovního kufru. Na straně lahvičky naleznete průhledné okénko, ve kterém můžete vidět množství spotřebovaného parfému.

Další produkty z řady Roma:

Travalo Roma Black

Travalo

Travalo Roma Black

240