Elite Ionic Infrared Boost VV6030 - Fén na vlasy

Recenze

4.5/ 5

Obrázky

Elite Ionic Infrared Boost VV6030 - Fén na vlasy
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
 
Skladem i Doprava 0 Kč

Popis produktu

Elite Ionic Infrared Boost VV6030 - Fén na vlasy

Fén na vlasy Ionic Infrared Boost Concept VV6030 Elite disponuje infračerveným světlem a ionizátorem, takže je šetrný k vlasům a vhodný pro každodenní používání. Je vybaven výkonným BLDC motorem, nadstandardní délkou kabelu a 5 vyměnitelnými nástavci.

Profesionální fén pro každodenní péči
Fén na vlasy Ionic Infrared Boost Concept VV6030 z řady Elite je vhodný pro každodenní péči o vlasy nejen doma, ale i v kadeřnických salonech. Disponuje infračervenou a iontovou technologií, vysoce výkonným BLDC motorem s příkonem 2200 W, nadstandardní délkou kabelu 3 m a 5 vyměnitelnými nástavci. Během fénování můžete volit ze 3 stupňů teploty a 2 rychlostí foukání. Nechybí ani funkce cool shot, která pomocí studeného vzduchu zafixuje váš finální účes.

Infračervené světlo chrání vlasy před poškozením a zamezuje jejich přesoušení
Fén VV6030 využívá moderní technologii infračerveného světla, která urychluje celý proces sušení vlasů. Vlasy jsou prohřáté zevnitř a tím je zamezeno přesušení jejich vnější struktury. Infračervené záření proniká do vlasů, uzamyká v nich vlhkost a chrání je před poškozením. Výsledkem jsou regenerované, sametově hebké a lesklé vlasy.

Ionizátor dodává vlasům přirozenou vlhkost a předchází elektrizování a krepatění vlasů
Ionizátor vytváří negativní ionty, které pronikají do struktury vlasu a tam je hydratují a uhlazují jejich roztřepený povrch. Opakovaným používáním pomáhá ke správnému vyživování vlasů, předchází jejich krepatění, usnadňuje úpravu a rozčesávání. Fén VV6030 je vhodný pro všechny typy vlasů, vč. lámavých, oslabených a jinak poškozených.

Difuzér dodá vašim vlasům objem
Difuzér patří mezi základní příslušenství většiny fénů. Je ideální pro vysoušení kudrnatých vlasů, protože rozptyluje teplo rovnoměrně po celé hlavě a nepoškozuje kudrliny. Difuzér můžete využít i na rovné vlasy pro zvětšení jejich objemu a k jemnému zvlnění. Model VV6030 Elite disponuje 2 typy difuzérů. Malý je vhodný pro vysoušení jemných vlasů, velký pro dosažení maximální objemu vašich vln.

Hřebenový nástavec pro objem od kořínků
Hřebenový nástavec slouží k pročesávání a nadzvedávání vlasů od kořínků. Díky tomu docílíte objemného účesu.
Koncentrátor je ideální při tvarování účesu nebo vysoušení vlasů přes kartáč
Koncentrátor umožňuje nasměrovat teplý vzduch z fénu přesně tam, kam potřebujete. Je ideálním pomocníkem při tvarování účesu nebo vysoušení vlasů přes kartáč. V základní výbavě fénu VV6030 naleznete hned 2 typy koncentrátoru: úzký pro nadýchané vlasy a široký pro dokonalé vyfoukání rovných vlasů.

TECHNICKÉ PARAMETRY:
- Výkonný BLDC motor
- Ionizace pro lesk vlasů a eliminaci krepatění
- INFRARED BOOST - infračervené světlo pro šetrné vysoušení, snadné pronikání tepla s maximálním ohledem na vlasy (vyhřívání vlasu zevnitř)
- 5 nástavců: 1. malý difuzér, 2. velký difuzér, 3. hřebenový nástavec - VOLUME BOOSTER, 4 . úzký koncentrátor, 5. široký koncentrátor
- COOL SHOT - studený vzduch pro finalizaci účesu
- 2 rychlosti, 3 stupně teploty
- Odnímatelná zadní mřížka pro snadné čištění
- Délka kabelu: 3 m
- Příkon: 1800-2200 W
- Napětí: 220-240 V, 50-60 Hz
- Hladina akustického hluku: 82 dB
- Sáček na uskladnění
- Rozměry: 20,5 x 27 x 9 cm
- Hmotnost: 540 g
- Barva: černá + bronz