Antiperspirant Solution - Antiperspirant Roll-On

Recenze

5.0/ 5

Obrázky

Antiperspirant Solution - Antiperspirant Roll-On
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
20 ml
Skladem i

Popis produktu

Antiperspirant Solution - Antiperspirant Roll-On

Zatočte s nadměrným pocením jednou pro vždy. Přípravek Driclor Solution dokáže zamezit nežádoucímu pocení, a to až o 50 % již po 1. týdnu používání!

Driclor Solution je účinný antiperspirant ve formě roll-onu, který je průhledný a nezanechává bílé fleky na oblečení. Jeho speciální složení dokáže postupně eliminovat nadměrnou tvorbu potu v podpaží, na rukou i na nohou.

Vlastnosti:
- o 50 % omezuje tvorbu potu již po týdnu používání
- předchází nežádoucímu vzniku zápachu v podpaží
- průhledná textura nezanechává bílé fleky na oblečení
- lze aplikovat na ruce, nohy a podpaží

Složení:
- 20% hexahydrátu chloridu hlinitého – potlačuje tvorbu potu
- bez parfemace

Jak aplikovat:
Přípravek aplikujte na dokonale suchou pokožku podpaží, rukou nebo nohou. Aplikujte 1× denně těsně před spaním a s odstupem minimálně 1 hodinu po koupeli či sprchování. Ráno po probuzení omyjte a osušte místa, na které jste přípravek aplikovali. Po uplynutí cca 1 týdne stačí přípravek aplikovat 2–3× za týden a následně pouze 1× v týdnu.

Před použitím vyzkoušejte přípravek Driclor na malé části kůže. V případě alergické reakce již dále nepoužívejte. Nepoužívejte depilační krémy a neholte si místa, na která chcete použít Driclor nejméně 24 hodin před a po aplikaci přípravku. Nepoužívejte jiné deodoranty či antiperspiranty na místa, na která aplikujte Driclor. Není vhodný pro těhotné a kojící ženy.

Důležitá upozornění:
Neaplikujte na podrážděnou nebo poškozenou kůži.