Contourceutical - biotechnologická emulze na formování krku a tváře 50 ml

Recenze

4.5/ 5

Obrázky

Contourceutical - biotechnologická emulze na formování krku a tváře 50 ml
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
 
Skladem i

Popis produktu

Přípravek Contourceuticals liftingovým účinkem zlepšuje elasticitu a pevnost, hydratuje, chrání a zjemňuje pokožku krku a tváře. Viditelně pomáhá tvarovat dolní část tváře a cíleným působením potlačuje vzhled "dvojité brady". Výrobek výrazně ovlivňuje stav a vzhled pokožky, a proto představuje nejvyšší kategorii péče o pleť - kosmeceutika.

Popis

KDY CONTOURCEUTICAL - BIOTECHNOLOGICKá EMULZE NA FORMOVáNí KRKU A TVářE POMáHá:

- potlačuje vzhled dvojité brady, jevu, který zvýrazňuje ochabování pokožky,
- zlepšuje elasticitu a pevnost, hydratuje, chrání a zjemňuje pokožku krku a tváře.

Složení

Aqua, Ethoxydiglycol, Sambucus nigra extract, Sodium polyacrylate, Steareth-20-palmitoyl tetrapeptide-7, Caprylic triglyceride, Glycerin, Polyacrylamide, C12-14 isoparafin, Laureth-7, Isopropylmyristate, Dimethicone, Cyclometicone, C12-14 pareth-30, Glycerylstearate, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hexylcinnamal, Limonene, Linalool, Lilial, Parfum, Triethanolamine, Methyl-, Propylparaben, Propylene glycol, 5-chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one, 2-methyl-4-isothiazolin-3-one

Jak používat

Odstraňte víčko z přípravku. Jemným stlačením dávkovače vytlačte potřebné množství emulze a krouživou masáží důkladně rozetřete na celou oblast brady a krku. Po nanesení přípravku počkejte cca 10 minut, až potom použijte svou běžnou kosmetiku. Pro dosažení optimálních výsledků nanášejte Contourceutical emulzi s cíleným působením na bradu a krk 2x denně (ráno a večer), dokud se nedostaví požadovaný efekt. Poté pro udržení mladistvého vzhledu aplikujte přípravek 1x denně. Účinek emulze je postupný, kumulativní a reverzibilní.

Balení

50 ml

Upozornění

Určeno pouze k zevnímu použití. Určeno pro všechny typy pleti. Zabraňte styku s očima. Pokud se výrobek dostane do očí, vypláchněte je vodou a jemně je osušte. Pozor – při rychlém stlačení dávkovače dochází k nasáknutí vzduchových bublinek, což by mohlo ztížit dávkování přípravku Contourceutical. Při dávkování je třeba opakovaně stlačit pumpičku, aby došlo k vytlačení emulze. Země původu Švýcarsko.

Další sdělení

V naší nabídce naleznete také další přípravky řady Cosmeceutical a další produkty na pokožku.