Pigmentoceutical - biotechnologická emulze na pigmentové skvrny 30 ml

Recenze

4.5/ 5

Obrázky

Pigmentoceutical - biotechnologická emulze na pigmentové skvrny 30 ml
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
 
Skladem i

Popis produktu

Emulze Pigmentoceuticalpřirozeným a nedráždivým způsobem odstraňuje silné pigmentové buňky epidermy. Snižuje pigmentaci na povrchu pokožky. Výrobek výrazně ovlivňuje stav a vzhled pokožky, a proto představuje nejvyšší kategorii péče o pleť - kosmeceutika.

Popis

KDY PIGMENTOCAUTICAL - BIOTECHNOLOGICKá EMULZE NA PIGMENTOVé SKVRNY POMáHá:

- odstraňuje silné pigmentové buňky,
- snižuje pigmentaci na povrchu pokožky,
- příznivě ovlivňuje stav a vzhled pokožky.

Složení

Aqua, Dithiaoctanediol, Gluconic acid, Sutilains, Beta-carotene, Butylene glycol, Paraffinum liquidum, Polyacrylamide, c12-14 isoparafin, Laureth-7, Titanium dioxide, Alumina, Silica, Sodium polyacrylate, Glycerin, Isopropylmyristate, dimethicone, Caprylic triglyceride, Octylmethoxycinnamate, c12-14 pareth-30, Glycerylstearate, Butylmehoxydibenzoylmethan, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hexylcinnamal, Limonene, Linalool, Lilial, Parfum, Methyl-, Propylparaben, Propylene glycol, 5-chloro-2-methyl-4 isothiazolin-3-one, 2-methyl-4-isothiazolin-3-one, Herbs extracts
Extrakty z bylin:medvědice lékařská (Arctostaphylos uva ursi, extrakt z listů), Mitracarpus scarber (extrakt)

Jak používat

Odstraňte víčko z přípravku. Jemným stlačením dávkovače vytlačte potřebné množství emulze a důkladně rozetřete na potřebnou oblast pokožky. Po nanesení přípravku počkejte cca 10 minut, až potom použijte svou běžnou kosmetiku. Pro dosažení optimálních výsledků nanášejte emulzi 2x denně (ráno a večer), dokud se nedostaví požadovaný efekt. Poté pro udržení mladistvého vzhledu aplikujte 1x denně.

Balení

30 ml

Upozornění

Určeno pouze k zevnímu použití. Určeno pro všechny typy pleti. Zabraňte styku s očima. Pokud se výrobek dostane do očí, vypláchněte je vodou a jemně je osušte. Země původu Švýcarsko.

Další sdělení

V naší nabídce naleznete také další přípravky řady Cosmeceutical a další produkty na pokožku.