Actyva Colore Brilliante Mask ( barvené vlasy ) - Vyživující maska

Recenze

4.5/ 5

Obrázky

Actyva Colore Brilliante Mask ( barvené vlasy ) - Vyživující maska
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
1000 ml
Skladem i

Popis produktu

Actyva Colore Brilliante Mask ( barvené vlasy ) - Vyživující maska

V péči o barvené vlasy je nezbytné mít správné produkty, které barvu nejen zachovají, ale také poskytnou potřebnou výživu. Kemon Actyva Colore Brilliante Mask se představuje jako prémiový produkt, jenž kombinuje tyto dvě klíčové vlastnosti, čímž se stává esenciálním doplňkem v péči o vaše barvené vlasy.

Účinky:
Tato maska nabízí mnohostranné výhody. Primárně se zaměřuje na ochranu a prodloužení životnosti vašeho odstínu, čímž barva zůstává živá a zářivá. Díky výživným složkám je také schopna obnovit vlasy, posilovat je a dodávat jim lesk. Výsledkem je plnější vzhled, zvýšená pružnost a snížení lámání a třepení vlasů. Vlasy jsou po použití hladké, lesklé a zářivé, s bohatou a trvalou barvou.

Vhodný pro:
Kemon Actyva Colore Brilliante Mask je ideální pro všechny s barvenými vlasy – ať už hledáte řešení pro své melírované prameny, kompletní barvu nebo jen několik zvýrazněných pramenů. Je vhodná pro všechny typy vlasů od jemných po husté, rovné nebo kudrnaté. Je to skvělý produkt pro ty, kteří chtějí obnovit zdraví svých vlasů a zajistit, že jejich barva vydrží co nejdéle.

Použití:
Pro nejlepší výsledky naneste masku na vlhké vlasy po umytí šamponem, ideálně z řady Kemon Actyva Colore Brilliante. Vmasírujte produkt do vlasů od kořínků až po konečky a nechte působit 5-10 minut. Tím se zajistí, že všechny aktivní látky proniknou hluboko do vlasového vlákna. Poté důkladně opláchněte. Pro maximální efekt doporučujeme používat tuto masku alespoň jednou týdně.

Další produkty z řady Masky na vlasy:

Liding Color Mask - Posilující maska pro barvené vlasy

Kemon

Liding Color Mask - Posilující maska pro barvené vlasy

200 ml za 252 Kč