Q10 Energy Set - Dárková kazeta s antioxidanty pro pleť plnou energie

Recenze

4.5/ 5

Obrázky

Q10 Energy Set - Dárková kazeta s antioxidanty pro pleť plnou energie
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
 
Skladem i

Popis produktu

Q10 Energy Set - Dárková kazeta s antioxidanty pro pleť plnou energie

Sada obsahuje:
Energizující micelární voda Energy (Micellar Water) 400 ml
Energizující denní krém proti vráskám SPF 15 Q10 Energy 50 ml
Textilní 10 minutová maska Q10 Plus C (10 Minutes Sheet Mask) 1 ks

Pořádně šťavnatý dárek. Dárková kazeta s antioxidanty pro pleť plnou energie obsahuje 3 produkty, které chrání pleť před oxidačním stresem a neutralizují volné radikály. Denní krém s koenzymem Q10 a vitamínem C pleť rozzáří a hydratuje po celý den. Navíc už po dvou týdnech redukuje jemné linky a zpevňuje pleť. Energizující micelární voda důkladně a jemně odstraňuje make-up, čistí pleť a díky vitamínu C jí dodává energii. 10minutová energizující textilní maska Q10 s koenzymem Q10 a vitamínem C redukuje jemné linky, vyživuje pleť a dodává unavené pleti energii. Darujte pod stromeček svěží a rozzářenou pleť.

10 minutová textilní maska Q10 Plus C obsahuje 20 ml pleťového séra, koenzym Q10 a vitamín C. Redukuje vrásky, dodá energii unavené a mdlé pleti a vyživuje ji.

VLASTNOSTI:
- vyživuje pleť,
- dodává jí svěžest a energii,
- omlazuje,
- vyhlazuje vrásky.

JAK POUŽÍVAT:
Rozložte masku a aplikujte bílou stranou na důkladně vyčištěnou a suchou pleť. Modrá ochranná fólie musí směřovat ven. Masku uhlaďte, aby přilnula k pleti. Odstraňte modrý ochranný film a upravte masku na obličeji. Nechte působit 10 minut. Masku sundejte pomalým odlepováním od krajů. Poté zbytky séra jemně vmasírujte do pleti nebo odstraňte vatovým tamponem. Používejte 2x týdně.