Bio levandulový rituál v péči o pleť Dárková sada

Recenze

4.5/ 5

Obrázky

Bio levandulový rituál v péči o pleť Dárková sada
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
 
Skladem i Poslední kus

Popis produktu

Bio levandulový rituál v péči o pleť Dárková sada

Sada obsahuje:
Bio Levandulový čisticí gel s mandlí, heřmánkem a vitamínem E 100 ml
Bio Levandulová voda 100 ml
Bio Levandulové tonikum 100 ml
Bio Zklidňující levandulové hyaluronové sérum 50 ml
Bio Levandulový hloubkově obnovující pleťový olej 45 ml
Mini ručník z bio bavlny 30 x 30 cm

Bio Levandulový čisticí gel s mandlí, heřmánkem a vitamínem E
Ponořte se do omamné nezaměnitelné bylinné vůně. Bio levandulový čisticí gel si oblíbíte v každodenní péči o pleť. Díky synergickému složení s pečujícími oleji je ideální pro všechny typy pleti. Gel se po styku s vodou změní na mléčnou emulzi a zajistí tak velmi jemné a příjemné čištění, které si jednoduše zamilujete. Bio levandulový čisticí gel obsahuje aktivní látky, které mimo samotné čištění pokožku změkčují, hydratují a vyhlazují. Struktura vaší pleti bude po použití jemná a vyhlazená. Macerát levandule lékařské, heřmánku a vanilky propůjčuje gelu zklidňující účinky i jemnou bylinnou vůni, která příjemně osvěžuje a navozuje pocit klidu.

Levandule lékařská je pro své vonné a lékařské účinky oblíbená již po staletí. Proslavila se především svými zklidňujícími a antistresovými účinky pro tělo i mysl. Levandule je ale velmi prospěšná i pro naši pokožku, kterou chrání před vnějšími vlivy a díky svým zklidňujícím účinkům je ideální v péči o problematickou pleť se sklony k akné a ekzémům. Bio levandulový gel obsahuje Bio levandulovou vodu, která vzniká destilací květů levandule.

Vlastnosti:
- šetrně čistí pokožku,
- hydratuje a vyhlazuje pleť,
- zanechává ji jemnou a vyhlazenou,
- s uklidňující levandulovou vůní,
- gel je vhodný pro všechny typy pleti.

Jak používat:
Malé množství gelu aplikujte na vlhkou pleť a krouživými pohyby ji vyčistěte. Zbytky gelu opláchněte vodou.

Bio Levandulová voda
Bio Levandulová voda je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pak pro citlivou pokožku. Uplatnění najde i v péči o zralou pleť. Je zároveň tak jemná, že se hodí pro problematickou pleť se sklony k ekzémům a k akné.

K jejím benefitům patří navození přirozené pH pleti a šetrné zbavení patogenní mikroflóry, mazu a nečistot. Z lidových tradic je známo, že její aroma zklidňuje psychiku a podporuje klidný spánek. Je oblíbená pro všestranné využití a uklidňující vůni.

Jak používat:

Rozmazlování pleti
Mezi přednosti Bio Levandulové vody patří šetrné čištění, zklidňující efekt a snížení tvorby kožního mazu. Používejte ji pravidelně jako pleťovou vodu na tonizaci. Hodí se rovněž jako podklad pro pleťové oleje. Díky Levandulové vodě se oleje do pleti rychleji a snáze vstřebají. Vyzkoušejte ji také aplikovat na pleť před nanesením oblíbeného krému. Je k nezaplacení také jako první pomoc při poskytnutí úlevy očnímu okolí či ke zmírnění zčervenání pleti.

TIP: Rhassoul marocký jíl PURITY VISION® smíchejte s teplou vodou a pár kapkami Levandulové vody a naneste si čistící pleťovou masku. Nechte působit 5 min a poté jemně smyjte.

Péče o tělo
Bio Levandulová voda si poradí se spálenou pokožku od slunce a s drobnými jizvičkami. Můžete s ní také zdezinfikovat a uklidnit podrážděnou pokožku po holení či depilaci. Dále Vám může posloužit k rychlému osvěžení na pracovních cestách a výletech. Příznivé účinky na tělo má i použití aromaterapie. Obklady s vůní levandule působí pozitivně proti stresu a bolestem hlavy. Provonění ložnice nebo pár stříknutí na polštář má dle lidových tradic vést ke klidnému spánku a k úplnému odpočinutí mysli i těla.

Krásné vlasy
Bio Levandulová voda intenzivně regeneruje vlasovou pokožku. Růst vlasů můžete povzbudit masáží vlasové pokožky. Pokud vás trápí podrážděná pokožka, aplikujte pár kapek pro zklidňující efekt. Bio Levandulová voda je také výborným pomocníkem proti lupům. Pro snadnější rozčesávání ji stačí nastříkat do vlasů. Užijte si tuto bezoplachovou péči navrženou přírodou.

Bio Levandulové tonikum
Dodejte své pleti hydrataci a rozzářený vzhled. Bio Levandulové tonikum šetrně stahuje rozšířené póry a pleť účinně tonizuje. Díky obsaženým látkám pomáhá tonikum uzavírat rozšířené póry a pomáhá sjednotit drobné flíčky po akné či pigmentové skvrny. Dopřejte si svěží tonizaci bez obsahu alkoholu. Tonikum si zamilujete v každodenní péči o pleť, jako osvěžení v teplých letních dnech, či jako fixátor make-upu. Tonikum vás okouzlí svou jemnou vůní levandule, ze které budete mít příjemně svěží pocit.

Vlastnosti:
- levandulové tonikum,
- bez obsahu alkoholu,
- stahuje rozšířené póry,
- účinně tonizuje pleť,
- sjednocuje tón pleti,
- osvěžuje pokožku,
- veganský produkt.

Jak používat:
Nanášejte kosmetickým tamponem a krouživými pohyby dočistěte pleť.

Bio Zklidňující levandulové hyaluronové sérum
Bio Levandulové Hyaluronové sérum kombinuje kyselinu salicylovou, zinek, aloe veru a extrakt z černého rybízu, abyste si mohli vychutnat ještě více zklidňujících účinků. Hyaluronové sérum je vhodné pro normální a smíšenou pleť, ocení ji ale i aknózní a problematická pleť. Sérum proniká do hloubky, pleť hydratuje a vyživuje. Kyselina hyaluronová poskytuje pleti účinnou regeneraci a chrání ji před vnějšími vlivy. Kyselina salicylová a zinek zajišťují stažení pórů a zabraňují jejich ucpávání. Černý rybíz obsahuje velké množství vitaminu C, který působí proti oxidačnímu stresu, zpomaluje tedy stárnutí buněk.

Vlastnosti:
- pleťové sérum,
- má zklidňující a regenerační účinky,
- hydratuje a vyživuje pokožku,
- stahuje póry,
- zabraňuje jejich ucpání,
- zpomaluje stárnutí buněk,
- veganský produkt.

Jak používat:
Naneste na čistou a suchou pleť.

Bio Levandulový hloubkově obnovující pleťový olej
Unikátní kombinace sedmi pečujících Bio olejů s bylinnými výtažky je vhodná pro každodenní péči o všechny typy pleti. Bio Levandulový obnovující olej si pro jeho regenerační schopnosti zamiluje především problematická, aknózní a ekzematická pleť. Ta citlivá ocení zklidňující vlastnosti levandule lékařské.

Obsažený Bio Zlatý jojobový olej je znám svými normalizačními vlastnostmi. Díky němu tento Bio Levandulový obnovující pleťový olej dostatečně promašťuje suchou pleť, zklidňuje tu citlivou a problematickou a vyhlazuje drobné vrásky pleti zralé. Další významnou složkou je Bio Ricinový olej, který díky svým antioxidačním a regeneračním vlastnostem pleť zpevňuje a obnovuje elasticitu a pevnost. Tyto účinky podporují o obsažené výtažky z indického neemu. Dále olej obsahuje pěstící „svatý“ olej tamanu, zklidňující Bio Černuchový olej, regenerační Bio Konopný olej a antioxidační Bio Hroznový olej.

Proces tradiční macerace
Bio Levandulový olej obsahuje maceráty levandule lékařské, vanilky a indického neemu vyrobené tradiční metodou pozvolného macerování. Během tohoto procesu jsou tyto suroviny na několik týdnů naloženy do směsi kvalitních za studena lisovaných Bio olejů, do kterých uvolňují své pečující vlastnosti. Do macerátu tak během této doby přechází jejich cenné látky i typická vůně. Z lidových tradic je známo, že levandulová vůně přispívá k uklidnění mysli a napomáhá navodit klidný spánek.

Jak používat:
Před nanesením Bio Levandulového obnovujícího pleťového oleje aplikujte Bio Levandulovou vodu PURITY VISION. Dodáte tak pleti potřebnou hydrataci. Poté naneste potřebné množství oleje na vyčištěnou pleť a jemně vmasírujte. Olej můžete zařadit do své ranní i večerní pleťové rutiny.

Jak zařadit Bio Levandulový obnovující pleťový olej do svého pečujícího rituálu?
Aby mohla pokožka přijímat cenné látky a vitaminy z kvalitní přírodní kosmetiky PURITY VISION, je nutné ji nejdříve správně vyčistit, tonizovat a až poté nanést výživu. Pamatujte také na to, že všechny oleje je nutné aplikovat vždy na vlhkou hydratovanou pokožku.

Krok č. 1 – odlíčení. Zaprvé je pleť třeba pravidelně a šetrně zbavovat nečistot, které na ni během dne či noci ulpí. K jejímu odlíčení a čištění ideálně poslouží Bio Levandulový čisticí gel, který šetrně odstraňuje nečistoty i odumřelé buňky a je vhodný pro všechny typy pleti.

Krok č. 2 – tonizace. Po vyčištění pleti je potřeba stáhnout póry a připravit ji na nanesení pěstících složek. O to se dokonale postará několik stříknutí Bio Růžového tonika PURITY VISION s kyselinou hyaluronovou a vitaminem C.

Krok č. 3 – hydratace. Nyní je pleť připravená na hloubkovou hydrataci v podobě Bio Růžového séra PURITY VISION. Do dlaně si naneste potřebné množství a aplikujte krouživými pohyby na celý obličej, krk i dekolt. Nechte pár minut vstřebat.

Krok č. 4 – výživa. Nyní může hydratovaná pokožka přijmout všechny regenerační a vyživující látky, které Bio Levandulový obnovující pleťový olej nabízí. Navlhčete pleť Bio Květinovou vodou PURITY VISION a naneste několik kapek oleje. Krouživými pohyby jej jemně vmasírujte. Odměnou vám bude příjemně zpevněná a projasněná pleť po celý den. 

Další produkty z řady Sady, sety:

Kosmetická Bio Růžová sada

Purity Vision

Kosmetická Bio Růžová sada

660 
Bio růžový rituál v péči o pleť Dárková sada
Poslední kus

Purity Vision

Bio růžový rituál v péči o pleť Dárková sada

1482 
Omlazující sada s růží damašskou

Purity Vision

Omlazující sada s růží damašskou

434 
Květinová sada

Purity Vision

Květinová sada

530 
Kokosová sada

Purity Vision

Kokosová sada

263