Obrázky

Bio Vanilkový olej
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
100 ml
Skladem i

Popis produktu

Bio Vanilkový olej

Bio Vanilkový olej nabízí regenerační péči pro všechny typy pleti. Obzvláště vhodný je pro suchou a zralou pleť. Jeho zklidňující vanilková vůně a příjemná konzistence oleje je také jak stvořená pro pečující rituál v podobě relaxační masáže. Díky svému jemnému složení a získané certifikaci ho můžete bez obav přidat i do vodní koupele vašeho miminka.
Bio Vanilkový olej je vyroben tradiční metodou pozvolného macerování z pravých vanilkových lusků (vanilla planifolia). Při zpracování jsou pravé vanilkové lusky na několik týdnů naloženy do za studena lisovaného bio slunečnicového, arganového a jojobového oleje. Do macerátu se tak pozvolna uvolní účinné látky vanilky včetně její sladké vůně.

Péče o pleť:
Olej je ideální pro každodenní péči o pleť. Před aplikací je třeba pokožku důkladně zbavit nečistot a poté ji navlhčit. Pleť bude krásně jemná a rozjasněná.

Péče o tělo:
Olej se nejlépe vstřebává po koupeli, kdy jej za pomocí krouživých pohybů vetřete do vlhké pokožky celého těla. Pokožku regeneruje a přispívá k obnovení její přirozené pružnosti. Olej je také výborný k relaxační masáži nebo jako péče o suché ruce nebo chodidla.

Péče o vlasy:
Jako regenerační kúru pro suché vlasy a roztřepené konečky. Vetřete olej do vlhkých délek vlasů, přičemž zvláštní pozornost věnujte svým konečkům, a nechte několik minut působit. Následně své vlasy pečlivě vymyjte oblíbeným šamponem.  Díky pravidelné aplikaci budou vaše vlasy pevné a nádherně lesklé. 

Péče o miminko: 
Olej je skvělý pomocník při přebalování, koupelím nebo k jemné masáži. Zanechá pokožku vašeho miminka krásně vláčnou a zklidněnou.

Složení:
Helianthus Annuus Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Vanilla Planifolia Fruit, Tocopherol.

CRUELTY FREE and VEGAN Tento certifikát je udělován společností PETA. Zajišťuje, že žádný z produktů, ani jeho ingredience, nebyly testovány na zvířatech, a navíc neobsahují žádné suroviny živočišného původu (včelí vosk, lanolin, karmín atd.).
*Z ekologického zemědělství. 
**Přirozená součást macerátu.

Další produkty z řady Tělové oleje:

Bio Růžový čisticí olej s arganem, jojobou a vitamínem E

Purity Vision

Bio Růžový čisticí olej s arganem, jojobou a vitamínem E

100 ml za 305 Kč
Bio Levandulový čisticí gel s mandlí, heřmánkem a vitamínem E

Purity Vision

Bio Levandulový čisticí gel s mandlí, heřmánkem a vitamínem E

100 ml za 278 Kč
Bio Růžový olej

Purity Vision

Bio Růžový olej

100 ml za 298 Kč
100% přírodní hořčíkový olej

Purity Vision

100% přírodní hořčíkový olej

95 ml za 185 Kč
Raw Bio Opunciový olej Roll-on

Purity Vision

Raw Bio Opunciový olej Roll-on

5 ml za 247 Kč