Recenze

4.5/ 5

Obrázky

Raw Bio Argan a Kokos
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
120 ml
Skladem i

Popis produktu

Raw Bio Argan a Kokos

Vychutnejte si jedinečné pečující vlastnosti Raw Bio Kokosového oleje a vzácného Raw Bio Arganového oleje. Raw Bio Argan a Kokos je vhodný pro všechny typy pleti. Díky vysokému obsahu vitamínu E skvěle vyživí pokožku, což uvítá suchá, zralá i velmi citlivá pleť. Intenzivní péči dodá také vlasové pokožce a celé délce vlasů, které navrátí ztracený lesk. K jeho důležitým vlastnostem patří regenerující a omlazující účinky, zklidňující efekt a ochrana pokožky před působením nepříznivých vnějších vlivů. Oceníte ho také při problémech s akné a ekzémy.

ROZJASNĚNÁ PLEŤ:
Raw Bio Argan a Kokos je navržený pro každodenní péči o pleť. Jemná obličejová masáž prokrví pokožku, vyplní jemné vrásky a stimuluje tvorbu kolagenu v pokožce. Využijete ho také jako šetrný odličovací olej,  který můžete použít i pro odlíčení citlivého očního okolí. Stačí jej jemně vmasírovat do pleti a následně smýt teplou vodou. 

HLADKÁ POKOŽKA:
Díky svým pečujícím vlastnostem je Raw Bio Argan a Kokos vhodný jako zklidňující péče po opalování, či po holení. Dále je skvělý jako masážní olej a regenerační tělové mléko. Ve formě zábalu pomůže také na popraskané nebo vysušené ruce. Pro výživný zábal naneste silnou vrstvu olejové směsi na ruce, nasaďte bavlněné rukavičky a nechte působit alespoň 20 minut. 

KRÁSNÉ VLASY: 
1. Vyzkoušejte ho jako BEZOPLACHOVOU PÉČI pro regeneraci ROZTŘEPENÝCH KONEČKŮ. Po koupeli ho vmasírujte do mokrých konečků a následně vlasy nechte proschnout. 
2. Pro lesklé vlasy aplikujte REGENERAČNÍ KÚRU. Olej jemně vmasírujte do vlhkých vlasů, zabalte do ručníku a nechte působit 20 minut. Následně vlasy důkladně umyjte šamponem. 
3. Další možností je extra VYŽIVUJÍCÍ MASKA NA VLASY, která jim dodá pevnost a lesk. Postup je snadný. Po umytí jej stačí nanést do vlasů a nechat působit několik hodin během dne, nebo přes celou noc. Následně je třeba vlasy důkladně umýt. Tato intenzivní maska vyživí vlas od kořínku až ke konečku, a zabrání tak dalšímu třepení a lámání. 
4. Pro UVOLŇUJÍCÍ MASÁŽ HLAVY zahřejte olej tak, aby byl na dotek příjemně teplý. Poté konečky prstů vmasírujte dostatečné množství oleje do vlasové pokožky, včetně celých délek, a nechte působit několik hodin či přes noc. Následně vše důkladně vymyjte šamponem.

Další produkty z řady Pleťové oleje:

Bio Jantarový hloubkově regenerační pleťový olej

Purity Vision

Bio Jantarový hloubkově regenerační pleťový olej

45 ml za 276 Kč
Bio Levandulový hloubkově obnovující pleťový olej

Purity Vision

Bio Levandulový hloubkově obnovující pleťový olej

45 ml za 300 Kč