Recenze

4.5/ 5

Obrázky

Sefiros ScruSha5 - Ultrazvuková špachtle
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
 
Skladem i Doprava 0 Kč

Popis produktu

Sefiros ScruSha5 - Ultrazvuková špachtle

Krásná pleť je především čistá. Na trhu je v současnosti obrovské množství čistících produktů, proč ale nevsadit na skutečného odborníka?

VLASTNOSTI:
- Pomáhá atomizované vodě proniknoudo pokožky
- Zajišťuje maximálně efektivní exfoliaci (peeling)
- Zvyšuje elasticitu pleti
- Stimuluje syntézu kolagenu
- Zaručuje hedvábnou a zářivou pokožku
- Kompaktní balení ideální na cesty

Funkce
CLEAN
Kompaktní špachtle Sefiros ScruSha5 nabízí dvarežimy: CLEAN a LIFT. V režimu CLEAN jemněčistíte pleť od všech nečistot a mastnoty.
Režim CLEAN – Před použitím vyčistěte azvlhčete pleť. Stiskněte tlačítko On/Off/Mode dorežimu CLEAN. Proveďte exfoliaci špachtlísměrem dolů a rovnoměrně podél kontur. Potéopláchněte obličej čistou vodou.

LIFT
Metoda LIFT zajišťuje důkladné prokrvení azpevnění zesláblé pleti. Zapracuje také sérumhlouběji do pokožky.
Režim LIFT – Obličej navlhčete. Naneste naobličej rovnoměrné množství séra. Zařízenízapněte do režimu LIFT. Držte zařízení přednístranou k obličeji a jemně zapracovávejte čepelísérum do pokožky podél obrysu obličeje směremnahoru.

Technologie
Vibrační masáž zlepšuje krevníoběh a podporuje lymfatickýsystém. Je hojně využívaná přihubnutí, neboť účinně rozkládátuk a přispívá k pružnější ahladší pokožce. Stejnězázračně působí i na naši pleť.
Technologie využívá účinkůelektrického mikroproudu, kterýproniká do pokožky a stimulujepohyb pevných svalů. DíkyEMS se aktivují buňky adochází k podpoře tvorbykolagenu. Jedná se o ideálnízpůsob zpevnění pleti a liftingu.

Ultrazvukové vibrace – Díkyultrazvukovým vibracím vámnaše přístroje dopřejí důkladnéčištění pleti a účinnou exfoliaci(peeling). Pomáhají detoxikacipleti, podporují buněčnýmetabolismus a stimulují buňkyk vyšší regeneraci. Pomáhajírovněž absorbovat aktivní látkyz krémů a sér hlouběji dopokožky.

Představujeme ULTRASONICKÉ ČIŠTĚNÍ PLETI, které se snoubí v produktu SEFIROS SCRUSHA5. Kompaktní špachtle využívá TECHNOLOGII ULTRAZVUKOVÝCH VIBRACÍ a POZITIVNÍCH IONTŮ, jež vaše oblíbené sérum či hydratační krém dostanou hluboko do pokožky a umožňují tak JEJÍ VÝŽIVU TAKÉ ZEVNITŘ.

Kompaktní špachtle SEFIROS SCRUSHA5 nabízí dva režimy: CLEAN a LIFT. V režimu CLEAN jemně ČISTÍTE PLEŤ OD VŠECH NEČISTOT A MASTNOTY. Metoda LIFT zajišťuje DŮKLADNÉ PROKRVENÍ a ZPEVNĚNÍ ZESLÁBLÉ PLETI. Zapracuje také sérum hlouběji do pokožky.

Stimulaci svalů pokožky a jejich buněčnou obnovu zajistí TECHNOLOGIE EMS, jež současně podporuje STIMULACI KOLAGENU. Tuto látku důvěrně znají sportovci, kromě zdravého pohybu ale ovlivňuje také ELASTICITU A PEVNOST PLETI. Souhra DŮKLADNÉ EXFOLIACE, ÚČINNÉHO VYČIŠTĚNÍ PÓRŮ a TECHNOLOGIE EMS zajišťuje pokožce vitalitu a zářivý, zdravý vzhled.

Kompaktní špachtli Sefiros ScruSha5 představujeme v MINIMALISTICKÉM DESIGNU, který kombinuje PRAKTICKÝ MAGNETICKÝ KRYT a SILIKONOVÝ UZÁVĚR. Přístroj je vybaven USB PORTEM, TLAČÍTKEM FUNKCÍ, kontrolkou napájení a přehledným rozlišením REŽIMU LIFT A CLEAN. Součástí balení je také ČISTÍCÍ HADŘÍK a NABÍJECÍ KABEL TYPU C. 

OBJEVTE KOUZLO PEELINGU A ŠETRNÉHO LIFTINGU SE ZAŘÍZENÍM SEFIROS SCRUSHA5. CESTA ZA KRÁSNOU PLETÍ NIKDY NEBYLA JEDNODUŠŠÍ! PRODUKT JE ODOLNÝ PROTI STŘÍKAJÍCÍ VODĚ (IPX5) A BUDE TAK SKVĚLOU SOUČÁSTÍ VAŠÍ KOUPELNOVÉ RUTINY.

REŽIM CLEAN – Před použitím VYČISTĚTE A ZVLHČETE PLEŤ. Stiskněte tlačítko ON/OFF/MODE do režimu CLEAN. Proveďte exfoliaci špachtlí SMĚREM DOLŮ a rovnoměrně podél kontur. Poté OPLÁCHNĚTE OBLIČEJ čistou vodou.

REŽIM LIFT – Obličej navlhčete. Naneste na obličej rovnoměrné množství séra. Zařízení zapněte do režimu LIFT. Držte zařízení přední stranou k obličeji a jemně zapracovávejte čepelí sérum do pokožky podél obrysu obličeje směrem nahoru. Pro správnou funkci EMS se dotýkejte jednoho ze dvou senzorů přístroje na bocích.

Další produkty z řady Pleťové přístroje:

Přístroj pro vyhlazení vrásek AntiAge pro krk a obličej Sefiros GuSha5
Doprava 0 Kč

Sefiros

Přístroj pro vyhlazení vrásek AntiAge pro krk a obličej Sefiros GuSha5

2019 
Sefiros Brusha5 - Silikonový hloubkový čistič pleti
Doprava 0 Kč

Sefiros

Sefiros Brusha5 - Silikonový hloubkový čistič pleti

629 
AntiAge pro oblast očí Sefiros EyeSha5 - Přístroj pro vyhlazení vrásek
Doprava 0 Kč

Sefiros

AntiAge pro oblast očí Sefiros EyeSha5 - Přístroj pro vyhlazení vrásek

1329