Dárkové balení kosmetiky s levandulovým olejem

Recenze

4.5/ 5

Obrázky

Dárkové balení kosmetiky s levandulovým olejem
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
 
Skladem i Doprava 0 Kč Poslední kus

Popis produktu

Dárkové balení kosmetiky s levandulovým olejem - Krásné dárkové balení voňavé levandulové kosmetiky ve stylové krabičce. Zahalte se do vůně levandule a vychutnejte si v klidu každý den se vším, co Vám přinese.
Dárkové balení obsahuje: 

Sprchový gel a šampon s levandulovým olejem BT Premium 500 ml -Sprchový gel a šampon s jemnou recepturou s levandulovým olejem a panthenolem pro šetrné mytí těla i vlasů. Gel zanechá vaši pokožku hedvábně jemnou a čistou, příjemná vůně levandule dokonale osvěží vaše tělo i mysl. Jemné složení šamponu je vhodné pro každodenní péči o pokožku i vlasy pro muže i ženy.
Tělové mléko s levandulovým olejem BT Premium 500 ml - se lehce vstřebává, nezanechává pocit mastnoty. Díky obsahu levandulového oleje pokožku zklidňuje, zvláční a příjemně provoní. Ideální ke každodennímu použití.
Pleťový krém s levandulovým olejem BT Premium 50 ml - Posiluje ochrannou bariéru pokožky, chrání ji před nepříznivými vlivy prostředí a omezuje její vysušování. Je vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro pleť suchou a unavenou. Krém se lehce vstřebává a levandulový olej pleť jemně provoní.
Zvláčňující mast s levandulovým olejem BT Premium 100 ml - Masážní a tělová mast s levandulovým olejem pro ošetření suché, zrohovatělé a popraskané kůže nohou i rukou. Změkčuje, zvláčňuje a regeneruje kůži na exponovaných místech (dlaně, lokty, paty, kolena).
Krém na ruce a nehty s levandulovým olejem BT Premium 100 ml - Náš krém účinně působí na rozpraskanou a suchou pokožku a podporuje její regeneraci a hydrataci. Posiluje nehty. Vhodný ke každodennímu použití. Tak neváhejte, zavřete oči a zahalte se do uklidňující vůně levandule. Tato bylinka si získala neuvěřitelnou oblibu nejen tím, jak nádherně voní, ale i svými mnohostrannými účinky.
Toaletní mýdlo s levandulovým olejem BT Premium 100 g - Ručně vyráběné toaletní mýdlo s levandulovým olejem je určeno pro jemné mytí a hydrataci pleti. Tak neváhejte, zavřete oči a zahalte se do uklidňující vůně levandule. Tato bylinka si získala neuvěřitelnou oblibu nejen tím, jak nádherně voní, ale i svými mnohostrannými účinky.
Sůl do koupele s levandulovým olejem BT Premium 80 g -  přispívá k prokrvení pokožky, povzbuzení látkové výměny a uvolnění svalů. Během koupele dochází k celkové regeneraci organismu, zklidnění a harmonizaci těla. Jemně provoní pokožku a zanechá ji jemnou a vláčnou.
Čajová svíčka 1 ks
Masážní žíňka 1 ks